Звезда не одустаје од Филипа Фалка из Лећеа

Црвена звезда је понудила 1.000.000 евра Лећеу за Филипа Фалка, пише добро упућени Ђанлука ди Марцио а преноси портал Србија данас, али клуб са стадиона Виа дел Маре захтева 500.000 евра више, колико износи излазна клаузула у уговору играча.
z
Фото: Youtube Printscreen

Десетка италијанског друголигаша у потпуности испуњава профил играча какав захтевају на стадиону Рајко Митић, па стога и не чуди што се кренуло у званичне преговоре.

У питању је врло разноврстан играч, који може да покрива позиције полушпица, лажног центарфора и шпица, а о томе какав је статус уживао протеклих година говори и чињеница да је на стадиону Виа дел Маре у два мандата сакупио 107 наступа, постигао 16 голова и забележио 24 асистенције.

Фалко је ове сезоне забележио 11 наступа за Леће, али га у тиму нема од 22. дембра, када је играо последњих шест минута у мечу са СПАЛ-ом. Потом је био на клупи против Вићенце, док у мечевима са Ћитаделом, Монцом и Ређином није био у конкуренцији за тим.

Poreski obveznik
18.01.2021 • 07:14
Ni nemojte odustajati, treba ovaj narod uvaliti u bedak do guše... I dok genijalnost ima svoje granice, ljudska glupost ih nema!
EUR/RSD 117.5814
Најновије вести