Звезда отишла у Минхен, Родић остао у Београду због повреде

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде, без повређеног Милана Родића и суспендованог Мендеша Томанеа, отпутовали су данас за Минхен на утакмицу са Бајерном на старту Лиге шампиона.
zvezda
Фото: Printscreen

Родић се није нашао међу 21. путником за Немачку јер се повредио против Инђије (2:1) протеклог викенда, док Томанеа нема због црвеног картона у плеј-офу против Јанг Бојса.

На списку су се нашли: Милан Борјан, Зоран Поповић, Александар Станковић, Марко Гобељић, Сантана Жандер, Немања Милуновић, Милош Дегенек, Радован Панков, Срђан Бабић, Душан Јованчић, Хосе Алберто Кањас, Милош Вулић, Његош Петровић, Мирко Иванић, Вељко Симић, Матео Гарсија, Раџив Ван Ла Пара, Алекса Вукановић, Марко Марин, Милан Павков и Ричмонд Боаћи.

Ванредне контроле за Делије на улазу у Немачку

Немачка полиција од јутрос спроводи ванредне и ригорозне контроле на уласку у земљу за навијаче Црвене звезде.

Упркос шенгенском режиму, полиција у великом броју и већ спремним "марицама" дочекује аутобиле из Србије, БиХ и других земаља и спроводи додатну контролу.

Како јавља репортер Танјуга, одмах по уласку у Немачку из правца Аустрије заустављена је и група београдских новинара која је кренула да известава из Минхена и више од сат времена задржана на некадашњој граници.

Сутрашњој утакмици Лиге шампиона између Бајерна и Звезде игра се од 21 сат, а очекује се да на Алијанц арени буде око 5.000 навијача сцрвено-белих.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести