Звезда писала ФСС: Спречите брукање српског фудбала

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Црвена звезда отвореним писмом обратио се Фудбалском савезу Србије због суђења Данила Грујића на утакмици Напредак - Партизан.
fk crvena zvezda
Фото: FK Crvena zvezda

"Поштовано руководство ФСС,

Црвена звезда Вам се овим путем јавно обраћа питањем: шта ћете ви конкретно предузети да спречите овакво брукање српског фудбала које смо данас видели у Крушевцу? Шта ми, али и други клубови у Србији, можемо да очекујемо после онаквог суђења и срамно досуђеног једанаестерца на мечу Напредак - Партизан? А првенство је тек почело", наводе из Звезде.

Из Звезде питају ФСС: Како да се понашамо? Треба ли сви да очекујемо да ћемо проћи као Напредак, да ће зарад победе Партизана бити досуђивани онакви непостојећи пенали?

”Цела Србија је видела како је Данило Грујић судио и директно помогао Партизану. И то у 87 минуту утакмице. Због тога тразимо да судија Грујић буде најстрожије казњен. Тиме ће се српски фудбал застити од разних месетара а свим актерима у старту послати јасна порука".

”Ми не можемо да ћутимо и дозволимо да клуб коме су сви криви, који непрестаном кукњавом покушава да замаскира своју немоћ и прљаве радње, да отимањем и крађама дође до титуле коју су видимо својим навијачима отворено обећали не би ли сачували своје фотеље у Партизану”.

Зато господо из ФСС немојте ви да се брукате. Урадите оно што од вас очекује читава фудбалска Србија, конкретним потезима посаљите јасну поруку да нецете дозволити овакво брукање српског фудбала, поручују из Звезде.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести