Звезда представила Вибер стикере са "старијим легендама"

БЕОГРАД: Фудбалски клуб Црвена звезда и компанија Вибер, глобална апликација за размену порука, представили су нови пакет од 14 стикера посвећен "старијим легендама" нашег клуба.
fk crvena zvezda
Фото: FK Crvena zvezda

"Црвена звезда као најтрофејнији клуб у Србији може се похвалити великим бројем играча који су оставили дубок траг у историји. Управо због тога пакет стикера посвећен Звездиним легендама, само је први у низу којим ћемо обрадовати наше навијаче. Поводом 30 година од највећег успеха у историји у плану је израда пакета стикера који ће бити посвећени шампионској генерацији из 1991. године, а потом и још једна сарадња са Вибером којом ћемо пажњу посветити и нешто "млађим легендама“ Црвене звезде", наводи се на сајту клуба.

Звездине звезде (Рајко Митић, Драгослав Шекуларац, Драган Џајић, Владимир Петровић), најбољи голман (Владимир Беара), али и најбољи стрелац у историји клуба (Бора Костић) само су неки од личности чије ће стикере навијачи Звезде моћи да користите.

Такође, ту је Амбасадор (чувени играч и тренер Бранко Станковић), стрелац чувеног гола у утакмици против Арсенала (Дуле Савић), али и некадашњи капитен и у два наврата тренер (Бошко Ђуровски), као и Душан Маравић, Јован Аћимовић, Станислав Караси, Зоран Филиповић и Милош Шестић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести