Звезда продаје Матеа Гарсију  

Дилеме више нема, Аргентинац Матео Гарсија напустиће редове Црвене звезде овога лета иако је стигао као велико појачање, јавља портал Србија данас.
m
Фото: Youtube Printscreen

Крилни нападач заблистао је у Берну у квалификацијама за Лигу шампиона, а после тога готово да ништа није показао, тако да је од навијача заслужио епитет "мачке у џаку".

Слабим играма често је умео да разочара Владана Милојевића, док је Дејан Станковић врло брзо изгубио стрпљење и прецртао из свих планова Гарсију.

Након само годину дана Аргентинац одлази са Маракане, а долазак Срђана Спиридоновића је само подгрејао причу око трансфера крилног нападача у Арис.

Како јављају грчки медији, Гарсија је стигао у Солун, где ће финализовати преговоре са Арисом и потписати уговор. Он је у друштву свог агента пратио тренинг Ариса пред меч четвртфинала Купа Грчке. 

Прича се да ће трансфер износити 1.2 милиона евра, што је нешто мање од милион евра од цене за коју је стигао на Маракану на почетку прошле сезоне. Подсетимо, Гарсија је већ играо за Арис у сезони 2018/2019 и то са много успеха.

 

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести