Звезда стартује у Купу Србије против Врањанаца

Пријао је фудбалерима Црвене звезде  краћи одмор након силних такмичарских искушења, а увод у паклени календар током октобра предствља дуел шеснаестине финала националног Купа притив екипе Динама из Врања (18).
Crvena zvezda
Фото: Dnevnik.rs

„Искористили смо слободно време да се добро одморимо, али и припремимо за предстојеће утакмице. Боравили смо у Термама Чатеж, и поред тога што смо вредно тренирали, имали смо све услове за одличан опоравак, што нам је и био циљ. Оно што је  јако битно је чињеница да су играчи који су имали повреде пре поласка, Вујадин Савић и Милан Родић, успели да их излече и тренирали су пуним капацитетом“, рапортирао је тренер Владан Милојевић.

Звезда ће у заосталој утакмици шеснаестине финала Купа дочекати Динамо из Врања.

„Много очекујемо од овог такмичења. У госте нам долази екипа која игра јако добро, заиста су ме пријатно изненадили и мислим да су од почетка сезоне прави хит Прве лиге. Сигурно нас очекује озбиљан посао.“

Звездин стратег још увек није одлучио ко ће се наћи у стартној постави.

„Видећемо  каква је ситуација са играчима који су имали репрезентативне обавезе, како се осећају. Без обзира на све, од играча ћу, као и увек, тражити озбиљан приступ, да подигнемо свој ниво игре на максимум, јер нас до следеће паузе заиста очекује јак ритам“, казао је тренер Милојевић, уз искрене честитке репрезентације Србије на пласману на СП.

З. Р.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести