Звездин фудбалер Ебисилио задовољан партијом против Вождовца

Фудбалери Црвене звезде забележили су победу у 18. колу Суперлиге, савладавши Вож­довац на свом терену.
ebisilio, fk crvena zvezda
Фото: Ebisilio, foto: FK Crvena zvezda

Црвено-бели су били далеко бољи ривал па је победа могла бити и убедљивија од 2:0. Један од најбољих у дресу шампиона био је Лоренцо Ебисилио, стрелац првог гола.

„Свакако да ми пријају голови, они су пресудни за са­мопуздање. Скоро нисам пос­тигао гол главом па ми овај још више значи. Налазимо се у захтевном периоду, имамо проблема са повредама, нисмо комплетни, али и даље играмо одлично“, рекао је Звездин Холанђанин.

Одлични везиста сматра да  је екипе пружила одличну партију против Вождовца.

„Била је то још једна наша готово беспрекорна партија, требало је да победимо са четири, пет голова разлике. Противник је покушао да се намдеће, али није имао шансу, јер смо били врло рас­положени и одговорни, а када је тако ретко ко у нашем превенству може да нам парира. Посебно ме радује прво по­лувреме, које је било са­вршено, у другом су умор и тешки услови за игру утицали да мало закочимо. Али, на време смо обезбедили победу и никаквих проблема није било.“

Ебисилија радује то што је разлика у односу на Партизан поново 13 бодова.

„Уз поштовање према Радничком, овде се гледа само ривалитет са Партизаном и та разлика нам је најбитнија. Врло је важно да паузу дочекамо са што већом предношћу јер ће Партизан сигурно бити јачи на пролеће. За сада је добро, само да тако наставимо. Паузе скоро да наме, три дана после Вождовца чека нас Спартак и морамо бити на што вишем нивоу“, казао је Ебисилио.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести