Алимпијевић: Олимпија битан увод за Жалгирис

Кошаркаши Звезде играју против Олимпије у уторак од 19 часова у дворани "Александар Николић", утакмицу 14. кола АБА лиге.
alimpijevic, fonet aleksandar barda
Фото: Dušan Alimpijević, foto: FoNet (Aleksandar Barda)
Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић жели добру игру његове екипе у утакмици против Олимпије, као припрему за дуел против Жалгириса у Евролиги.
Улаз у халу је бесплатан. Црвено-бели ће у петак у Београду дочекати Жалгирис, у 16. колу Евролиге.
"Желимо да наставимо у добром ритму, а у склопу припрема за све што нас очекује у јануару, стиже и утакмица са Олимпијом. То је екипа која се можда налази у слабијој форми него на почетку сезоне, али се ради о тиму који је у првом делу играо много добрих утакмица. Бодови које желимо на почетку Нове године зависе од нашег приступа и овај меч може да буде добар увод у дуел са Жалгирисом", рекао је Алимпијевић за клупски сајт. 
Играч Црвене звезде Немања Дангубић рекао је да његова екипа победом жели да почне 2018. годину. 
"Важан меч, за почетак Нове године. Добро смо завршили претходну, а тако желимо да почнемо и ову годину. Морамо да одиграмо чврсто, добро у одбрани, да из тога правимо лаке поене у нападу. Надам се да ће навијачи доћи да нас подрже пред серију заиста тешких мечева који нам следе већ наредних дана, Жалгирис, Будућност, Ефес у Истанбулу", навео је Дангубић. 
После 13 кола у регионалној лиги Звезда има 11 победа и два пораза, а Олимпија пет победа и осам пораза.
EUR/RSD 117.1627
Најновије вести