Ана Дабовић: Што је више навијача, играмо боље

БЕОГРАД: Кошаркашица Србије Ана Дабовић изјавила је да изузетно поштује сутрашњег ривала Турску, с којим отварају квалификације за Еуробаскет 2021.
ana dabovic, fiba
Фото: Ана Дабовић, фото: ФИБА

"Очекујем добру утакмицу, јер је Турска веома јака екипа и тежак противник, иако овог лета нису добро прошле на Европском првенству. Неколико година уназад су у самом европском врху. Бићемо спремне за први меч квалификација", рекла је Дабовић за сајт КС С.

Бек српске репрезентације сматра да ће репрезентација лакше доћи до победе ако трибине у Хали спортова "Ранко Жеравица" буду испуњене.

"Надам се подршци навијача. Да нам тако олакшају посао и да почнемо ове квалификације добром игром и надам се, победама. Увек се трудим да истакнем наше навијаче, који нам много помажу. То сам поменула и овог лета када смо играле у Зрењанину и Београду. Што је више навијача било, то смо ми играле боље. Тако верујем да ће бити и сутра. Што више људи буде било, то ћемо и ми имати већи мотив за добру игру", закључила је Дабовић.

Изабранице селекторке Марине Маљковић у четвртак од 17 сати играју против Турске, а три дана касније очекује их дуел са Албанијом на гостовању.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести