Андерсон: Ово је прави тим, веровале смо у победу

БЕОГРАД: Кошаркашица репрезентације Србије Ивон Андерсон изјавила је да је веровала у победу против Аустралије и да је поносна што је тим изборио пласман на Светско првенство.
1
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Кошаркашице Србије синоћ су избориле наступ на Светском пренству у Сиднеју, пошто су у другом колу квалификационог турнира у Београду победиле Аустралију са 78:71.

"Победили смо, људи. Ово је прави тим, много сам поносна на екипу. Повредила нам се Драгана Станковић, срећа да није теже како је изгледало, па смо знали да морамо да будемо још боље", рекла је Андерсон новинарима након меча.

"Шта год да се дешавало током утакмице, веровале смо у победу и Марина је веровала у нас. Имале смо циљ и уз помоћ сјајне подршке с трибина смо га и оствариле. Драго ми је што смо успеле то да урадимо пред Соњом и Јеленом", истакла је Ивон.

Андерсон је била најефикаснија у тиму Србије са 30 поена и шест скокова.

"Радила сам оно што Марина очекује од мене, иако то можда није баш увек 30 поена. Овај пут сам успела, али тих мојих 30 поена ништа не би значило да смо изгубиле. Због наше ''луде'' одбране, коју смо одиграле у последњој четвртини смо и победиле", закључила је Андерсон.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести