Апел Звезде навијачима: У понедељак будимо сви као један!

БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да је у рекордном року поделио преостали контигент појединачних карата за пети меч финала плеј-офа АБА лиге против Партизана.
 KK Crvena zvezda/Fonet/Aleksandar Barda
Фото: Фонет/Александар Барда

Карте су подељене за 60 минута, а Црвена звезда наводи да ће кошаркаши црвено-белих имати огромну подршку својих навијача у хали Александар Николић.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана биће одиграна у понедељак од 20.00 часова.

Власници сезонских карата улазе на утакмицу са својим сезонским улазницама које важе за овај меч уз важан детаљ везан за оне који имају своје место у деловима који су због казне АБА лиге затворени. Власници плаве ложе десно ће бити смештени у сектор плава ложа лево, власници ВИП ложе десно биће смештени у сектор ВИП ложа лево, наводи клуб.

Црвена звезда још једном апелује на све који се буду нашли у хали Александар Николић да не носе на утакмицу ситан новац, упаљаче, привеске и све ситне предмете који потенцијално могу да се искористе за убацивање на терен. Наводи се да ће сви такви предмети бити одузимани на пунктовима и улазима у халу.

Црвено-бели су апеловали на навијаче да дођу што раније у халу, пошто ће капије дворане бити отворене три сата раније како би се избегла гужва.

Навијајмо искључиво за наш тим и клуб! Не дозволимо и не дајмо повода за било какав прекид или казну. Због свега што се догодило у претходним утакмицама верујемо да ће било какав инцидент бити ригорозно кажњен. У понедељак будимо сви као један – навијајмо за Црвену звезду, одбранимо домаћи терен!, закључује се у саопштењу Црвене звезде.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести