Аврамовић: Осам тројки до сада никада нисам дао

БЕОГРАД: Кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић рекао је да је вечерас у дуелу против Црвене звезде био посебно мотивисан.
Facebook/ KK Partizan
Фото: Facebook/ KK Partizan

Партизан је и трећем овосезонском дербију победио Звезду 98:84 у 21. колу АБА лиге, а црно-беле до 17. тријумфа у регионалном такмичењу водио је Алекса Аврамовић са невероватна 33 поена (8/10 за три поена) и пет асистенција, од чега је 31 дао у другом полувремену.

“Искрено, осећао сам се феноменално у другом полувремену, осећао сам лопту. Увек сам знао да дам кош, радио сам то и у Шпанији и у Италији. Има мало и до поноса, разбили су нас у прве две утакмице. Одиграли смо сјајно, добро нападачки. Кевин је био сјајан у првом, а ја у другом полувремену”, рекао је Аврамовић новинарима после меча.

“Имао сам лошу недељу, лоше сам тренирао… Разговарао сам са тренером и то ми је вратило веру. Селектор ми је такође рекао да ми верује. Тако сам изашао на терен. Нисам био задовољан до сада мојим играма. У првом делу сезоне сам се трудио да одбраном помогнем”, каже Аврамовић.

Аврамовић је објаснио и шта се десило испред Звездине клупе када се радовао на провокативан начин.

“Извинио сам се за тај поступак. То је била интерна шаала између Неше Илића и мене. Нисам хтео да провоцирам, ни клупу ни тренера. Извинио сам се”, поручио је кошаркаш Партизана.

Осврнуо се и на атмосферу током меча.

“Скандирала ми је публика, то је нешто што се памти. Осам тројки до сада никада нисам дао”, закључио је Аврамовић.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести