Беверли: Теодосић најбољи додавач у НБА; ЦСКА:Милоше, хвала

ЛОС АНЂЕЛЕС :  Преласку капитена репрезентације Србије Милоша Теодосића у Лос Анђелес Клиперсе највише се обрадовао његов нови-стари саиграч Американац Патрик Беверли.
teodosic
Фото: EPA/SERGEI ILNITSKY

Њих двојица играли су заједно у Олимпијакосу пре седам година, а сада ће опет у Клиперсима пошто је амерички кошаркаш недавно трејдован из Хјустона у Лос Анђелес, а Теодосић са истим клубом договорио двогодишњи уговор вредан 12,3 милиона долара.

"Теодосић је врло вероватно већ сада најбољи додавач у НБА лиги. Његова кошаркашка интелигенција се разликује од било чега што сам до сада видео. Посебан је, тај момак уме да игра", рекао је Беверли, додавши да је уверен да ће успешно сарађивати јер сматра да су компактабилни.

Беверли је навео да му је Теодосић као брат и открио анегдоту да је чак користио његово име када се пријављивао у хотеле на гостовањима.

"Сада више нећу моћи то да радим", уз осмех је истакао Беверли.

Теодосићу су пуно среће у НБА лиги пожелели његов доскорашњи клуб ЦСКА и центар тог тима Кајл Хајнс.

"Пуно среће, имали смо одличну сарадњу. Хвала на свему", на ћирилићи је ЦСКА честитао Теодосићу одлазак у НБА, а онда се надовезао Хајнс.

"Недостајаћеш ми, али ми је драго што си добио шансу да покажеш остатку света шта знаш", написао је Хајнс на Твитеру, уз додатак да центрима Клиперса Брејку Грифину и Деандреу Џордану сада преостаје само да дигну руке, а за остало ће се побринути 

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести