Богдановић: У Сакраменту ће навијати за Србију

БЕОГРАД: Објашњавајући да ли ће Ђорђевићеви изабраници имати подршку из САД, будући да су само Амери већи фаворити од „орлова“ у борби за најсјајније одличје, репрезентативац Србије Богдан Богдановић није имао дилему, јавља портал Србија данас.
nba bogdan bogdanovic
Фото: Tanjug (AP Photo/Rich Pedroncelli)

- Мислим да ће у Сакраменту навијати за нас. Прво су била тројица из Сакрамента у америчкој репрезентацији, па двојица, сад један, мислим да ће навијати за нас јер у Србији сигурно играју двојица из Кингса - рекао је Богдановић пред пут у Кину.

Сјајни бек франшизе из Калифорније сматра да тим Грега Поповића не сме да се потцени, упркос што се суочио са бројним пеховима и отказима највећих НБА звезда.

- На папиру они су и даље фаворити. Сигурно су доста слабији када не играју све те суперзвезде. Ипак, и са овим тимом они су јако велика претња. То су показали, и овако неуиграни добили су Шпанце који су такође међу конкурентима за медаљу. То је тим који игра дуго година, а ова америчка екипа је прилично нова, мислим да никад нису играли заједно. То је показатељ колико су јаки. Не треба пумпати ту неку лажну страну како су сви отказали код Американаца. Треба доћи до њих, има доста мечева до те утакмице - каже српски ас.

Љубимац навијача Партизана и Фенербахчеа, клубова у којима је изградио европску каријеру, напомиње да не ни остале репрезентације не смеју да се потцене.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести