Црвена звезда пред евролигашки дерби понудила Партизану да купи карте за своје присталице

БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је данас да је на састанку безбедности понудио кошаркашком клубу Партизан одређен број карата за сипматизере "црно-белих".
kk crvena zvezda
Фото: KK Crvena zvezda

"KK Црвена звезда понудио је KK Партизан да купи одређени број карата за своје присталице (само оне које су на списку, уз достављен ЈМБГ и неопхопдне податке како не би дошло до злоупотребе) које ће се налазити на трибини Д. Та група ће (уколико KK Партизан прво достави све тражене податке везане за лица која улазе у халу и плати контингент карата који им је понуђен) по посебном режиму, у одређено време без икаквих навијачких реквизита, и уз врло јасне инструкције које су дале све службе безбедности бити смештена у одређеном сектору (Трибина Д), око кога ће бити формирана „тампон зона“. Уколико се у дворани нађе још неко од присталица KK Партизан Mozzartbet, који има улазницу за неки други сектор у хали, неће бити омогућен никакав прелазак и одлазак до трибине Д", стоји у саопштењу "црвено-белих".

У саопштењу наводе да је због утакмице високог ризика капацитет хале Пионир смањен.

"Због тога, KK Црвена звезда није могао да организује слободну продају улазница. Део хале и преосталог контингента, попуњен је власницима сезонских улазница, као и картама за спонзоре и партнере Клуба, али и Евролиге. Такође, као што је то био случај у свакој утакмици од почетка сезоне, навијачка трибина је предвиђена за најватреније присталице црвено-белих и те улазнице су дистрибуиране управо њима. 

Клуб овом прликом апелује на све навијаче да дођу раније и заузму своје место у хали", стоји у саопоштењу Црвене звезде.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести