ЦРВЕНИ КАРТОН ЗА ЛОШЕГ МОМКА Издат налог за ХАПШЕЊЕ НБА звезде: Брутално ПРЕТУКАО ЖЕНУ, pa прекршио забрану приласка (ФОТО, ВИДЕО)

НБА звезда и кошаркаш Шарлот Хорнетса Мајлс Бриџис током прошле године у Лос Анђелесу је ухапшен због насиља у породици, поштоје брутално претукао супругу.
k
Фото: Printscreen/Twitter@@MilesBridges

Ипак, сада би могао поново да се нађе у затвору пошто је после плаћене кауције и казне, прекршио правило о десетогодишњој забрани приласка.

Наиме, његова супруга објавила серију фотографија на Инстаграму, где је показала последице пребијања, а уз то је приложила и извештај лекара, у којем пише и које су јој све повреде нанете, од потреса мозга, покидане бубне опне, фрактуре носа, покиданих мишића, до модрица и огреботина... Кошаркаш је добио и забрану играња у НБА лиги од 30 мечева, а када је деловало да се све стишало, колико-толико, НБА звезда је поново направила проблем.

Како преносе амерички медији, Мајлс Бриџис је својевремено изјавио да се не противи оптужби за тешко насиље у породици, а део пресуде који га је избавио из затвора био је део који се односи на забрану приласка бившој девојци и жртви, Мишел Џонсон, током следећих 10 година.

 

Ипак, према информацијама WSOC из Шарлота, издата је наредба за хапшење Бриџеса због наводног кршења те забране, при чему полицијски извештај наводи да је Бриџес у јануару разбио стакло на возилу жртве испред њеног стана, само неколико месеци након што је забрана од 10 година ступила на снагу.

Поред налога за хапшење, у среду је издата и кривична пријава за Бриџеса, према WSOC-у, при чему ниједан од ових докумената, који датирају од јануара, још увек није достављен. Ако буде осуђен за кршење ове забране, казна би могла да буде активирана.

Бриџис је пропустио читаву прошлу сезону и чинило се да се његова каријера враћа на прави пут након што је потписао једногодишњи уговор вредан 7,9 милиона долара са Хорнетсима за предстојећу сезону.

НБА је прошле године суспендовала Бриџеса на 30 утакмица, од којих се сматра да је одслужио 20. Тренутно је предвиђено да заврши ту суспензију током првих 10 утакмица ове сезоне, након чега би постао способан за игру. Међутим, сада је све неизвесно с обзиром на нове оптужбе које су се појавиле.

Телеграф

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести