ДА ЛИ ЈЕ ОВО ЗНАК ЗА ПОБЕДУ ЗВЕЗДЕ ПРОТИВ ЕФЕСА? „Стално се шалимо са играчима Звезде, имамо нормалан однос ван терена“

БЕОГРАД:  Кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић рекао је пред меч против Валенсије у 34. колу Евролиге да ће навијати за Црвену звезду против Ефеса да би његов клуб остао у игри за пласман у плеј-ин и истакао да играчи оба клуба имају нормалан однос ван терена.
S
Фото: Youtube printscreen/ Sport Klub

"И даље имамо неке шансе да се домогнемо плеј-ина. Ми смо против Албе били концентрисани, давали смо лаке поене из транзиције. Валенсија је променила тренера, биће мотивисани, играће пред пуном халом, али и ми ћемо бити мотивисани", почео је Аврамовић обраћање медијима пред утакмицу против Валенсије која је на програму у петак од 20.30 сати у Арени.

Осврнуо се Алекса и на чињеницу да ће судбина Партизана зависити од Звездиног меча у Истанбулу.

"Наравно да ћу пратити, нормално је да ћу гледати. Ја сам љубитељ кошарке, навијаћу, имам много другара у Звезди, нећу гледати само ту утакмицу, већ све утакмице где играју моји саиграчи у репрезентацији. Ја сам потпуно нормалан човек, знате шта мислим", додао је Аврамовић. Истакао је репрезентативац Србије и да се видео са играчима Звезде у тунелу кад су тренирали и да је однос међу њима одличан.

"Јесам, рекао сам Бранку Лазићу да игра добру одбрану. Шалим се, нисам причао, видео сам их у тунелу, стално се зезамо и шалимо, имамо нормалан однос ван терена, тако да се не бринете", закључио је Аврамовић.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести