Денвер не жели да Јокић игра за Србију на Европском првенству

Менаџер Николе Јокића Миодраг Ражнатовић истакао је да Денвер Нагетси не желе да он игра за репрезентацију предстојећег лета.
nikola jokic Epa EPA/JOHN G. MABANGLO
Фото: EPA/JOHN G. MABANGLO

Јокић је ексолодирао у текућој НБА сезоне и постао кључни играч Нагетса, а тим из Колорада жели да он ради на свом напретку за следећу сезону.

"Доста тога се променило у међувремену, они желе да он лето проведе на другачији начин. Пре него што се врати у земљу Никола ће разговарти с њима како би добио зелено светло да игра за репрезентацију. Спорно је само ово лето, наредних 5-10 није сигурно, али ово им је битно", рекао је Ражнатовић гостујући на телевизији Пинк.

Јокић је прошлог лета био један од кључних играча Србије у квалификацијама за Олимпијске игре, а потом у освајању сребрне медаље на ОИ у Рио де Жанеиру.

"Они сматрају да би он морао да поправи неке ствари како би увео екипу у плеј-оф. Он је постао апсолутно најважнији играч тима. Говоримо пре свега о физичкој спреми, која му дефинитивно недостаје, а то не би могао да уради у случају да се одазове позиву репрезентацији Србије. Он има велику жељу да игра, али видећемо шта ће се догодити", додао је Ражнатовић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести