"ДНЕВНИКОВО" ПИТАЊЕ СФЕРОПУЛОСУ Свестан сам да није у најбољој форми

Мало је фалило да кошаркаши Црвене звезде поново погнутих глава напусте евролигашки окршај, али је екипа Јоаниса Сферопулоса успела да преокрене минус 13 у трећој деоници и на крају савлада Бајерн у шестом колу елитног такмичења.
АБА лига (Драгана Стјепановић)
Фото: АБА лига (Драгана Стјепановић)

Најзаслужнији за то били су плејмејкер Милош Теодосић који је одиграо врхунску партију са 16 поена и 11 асистенција, а врло добар био је и Бразилац Јаго дос Сантос, који је уписао осам поена, од чега две преломне тројке на крају. Интересантно да на паркету у завршници није био пројектовано најбољи играч Шабаз Нејпир.

Грчки стратег одговорио је после утакмице на питање „Дневника“ да ли ће за њега највећи изазов бити на који начин распоређује минуте у завршницама утакмица, када су у питању његова три најбоља бека.

– Ово је мој посао, супер је када имате добре играче. Проблем је када их немате. Очигледно да имамо три играча споља који могу да играју фантастично. Свестан сам да Нејпир није у најбољој форми, али верујем му. Може допринети у сваком смислу, веома је емотиван и из жеље да игра добро прави себи велики притисак. Морамо му тимски дати потребно самопоуздање како би заиграо боље. И наравно да због тога имам главобоље – рекао је Сферопулос.

Црвена звезда је тренутно на скору 2-4, а у наредном колу игра против Барселоне у гостима.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести