Ђорђевић: На погрешан начин се боримо за Накића

БЕОГРАД: Селектор кошаркаса Србије Александар Ђорђевић демантовао је наводе да је млади кошаркаш Реал Мадрида Марио Накић дефинитивно одлучио да игра за репрезентацију Србије.
Sasa Djordjevic/Fonet
Фото: FoNet

Медији су пренели да је Накић одлучио за Србију, а информација је потекла из преписке селектора Ђорђевића и Накића на Твитеру.

Да подсетимо, Накић је после поруке од селектора Србије "Све честитке, сине... Чекамо те", одговорио са "Хвала пуно, селекторе".

"Шта буде одлучио и када се буде одлучио, сигуран сам да це млади играч Марио Накић то јавно и реци... Овако се само навијачки "преводе" наши фамилијарни, пријатељски односи и лепо Мариово васпитање... На погрешан начин се сви заједно боримо за њега у интересу српске кошарке. Надајући се да ће једног дана, између осталог и због разумевања и љубазности свих нас и наше јавности, Марио одлучити да игра за нашу репрезентацију, ми чекамо и даље..." написао је Ðорђевиц на Твитеру.

Син некадашњег кошаркаша Партизана Ива Накића имао је позиве Србије и Хрватске, аспекулисало се и о Шпанији где од 2015. игра за Реал Мадрид.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести