Ђорђевић одлучио, без Недовића и Калинића у Кину

БЕОГРАД: Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ðорђевић скратио је списак за Светско првенство у Кини на 18 имена, међу којима нису Немања Недовић и Никола Калинић.
s
Фото: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

На списку су: Милош Теодосић, Стефан Јовић, Василије Мицић, Богдан Богдановић, Драган Милосављевић, Марко Гудурић, Алекса Аврамовић, Дејан Тодоровић, Владимир Лучић, Марко Симоновић, Немања Бјелица, Милан Мачван, Стефан Бирчевић, Никола Јокић, Мирослав Радуљица, Никола Милутинов, Бобан Марјановић и Огњен Кузмић.

Репрезентација Србије окупиће се 18. јула у Београду, а три дана касније иде на базичне припреме на Копаоник где ће остати до 4. августа и утакмице против Борца у Чачку.

Планиране су још провере против Финске у Зрењанину 7. августа, три дана касније против Литваније у Штарк арени, а 12. августа против истог ривала у Каунасу.

Србија ће учествовати и на Акрополис купу у Атини од 16. до 18. августа, а два дана касније иде у Кину, где ће пре турнира имати провере против Италије, Новог Зеланда и Француске.

Српски кошаркаши на Светском првенству у Кини, које се игра од 31. августа до 15. септембра, играју у Д групи са Италијом, Филипинима и Анголом.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести