Еврокуп: Партизана против Сласка  

БЕОГРАД: Кошаркаши Партизана вечерас од 20.30 сати дочекују Сласк у седмом колу Еврокупа у Штарк Арени.
zeljko obradovic
Фото: Youtube Printscreen/Željko Obradović

"Сласк је екипа коју морамо да поштујемо из разлога што имају квалитет и што су последњу утакмицу Еврокупа изванредно одиграли против Хамбурга. Екипа која гаји специфичан начин игре, пре свега у одбрани", изјавио је тренер Партизана Жељко Обрадовић.

Црно-бели у досадашњем делу имају скор од 5-1, а на овом мечу играће без повређеног Кевина Пантера.

"Они су екипа која много воли да игра у транзицији, имају шутере, заустављају се и шутирају за три поена. То су неке најбитније ствари о којима смо покушали да водимо рачуна, информишемо играче и да радимо на тренингу. Оно што морамо јесте да се вратимо на начин игре у одбрани током целе сезоне, сем ове последње утакмице где смо примили много лаких поена и где је у неким тренуцима екипа била без енергије. Разговарали смо о томе и надам се да чемо сутра изгледати пуно боље", закључио је Обрадовић.

Плејмејкер црно-белих, млади Израелац Јам Мадар, пред дуел са Сласком је рекао да спремно дочекују утакмицу против тима која једну победу и пет пораза у групи А.

"Идемо да се боримо и победимо. Ово је важан тест за нас да покажемо како као тим реагујемо после пораза. Радили смо као тим, анализирали грешке из прошле утакмице, трудимо се да из њих науцимо и да сутра забележимо победу", истакао је Мадар.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести