Грег Поповић дисциплинује Амере после пораза

Кошаркашка репрезентација САД неочекивано је јуче поражена у припремном мечу, пред учешће на Мундобаскету у Кини, па је амерички селектор Грег Поповић решио да дисциплинује екипу, јавља портал Србија данас.
g
Фото: EPA/LARRY W. SMITH CORBIS OUT

Приликом заједничког доручка НБА асови не смеју да користе мобилне телефоне, док играчи могу да причају, али само између себе. Тренер Сан Антонија жели да врати "мир у кућу" и самопоуздање, које им је пољуlљо последњи резултат. И поред тога, САД су и даље највећи фаворит за освајаnjе злата, уз селекцију Србије.

Изабраници Грега Поповића доживели су озбиљан ударац, пошто су изгубили од комбинованог америчког тима, састављеног од играча који су изборили у квалификацијама одлазак на Светско првенство.

У екипи је, после многих отказа највећих звезда - преко 15 НБА асова се захвалило на позиву- вођа новог таласа играч Бостона Кемба Вокер. У Сједињеним Америчким Државама појавила се сумња да ли овај састав може да одбрани најсјајније одличје.

Колико је алармантна ситуација у САД-у, говори чиnjеница да је селектор Поповић повукао радикалан потез и увео поменуто правило играчима.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести