Ивановић: Монако је екипа чија позиција на табели говори сама по себи

БЕОГРАД: Наша очекивања су увек таква да мислимо да можемо да добијемо сваку утакмицу, па и ову, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић дан пре утакмице с Монаком.
i
Фото: Tanjug (Sava Radovanović)

Кошаркаши Црвене звезде сутра од 19 часова дочекују екипу Монака у утакмици 19. кола Евролиге. У првом сусрету у сезони Монако је на домаћем терену био бољи резултатом 85:77.

Монако је екипа чија позиција на табели говори сама по себи. Физички изванредни,имају одличне индивидуалце, највише ситуација 1 на 1, одлични шутери, изванредни у скоку. Имају и они лоших страна, само видећемо да ли ћемо их сутра наћи, изјавио је Ивановић.

Бек "црвено-белих" Огњен Добрић истакао је да је његова екипа навикла на овакав ритам утакмица.

Иза нас је тешка утакмица са Реалом, али све снаге окрећемо ка Монаку. За један дан не може много тога да се уради, али желимо свакако да одиграмо добру утакмицу. Први меч у Монаку није мерило, имамо другачији став борићемо се 40 минута, и када будемо падали и када буду погађали. Монако је изузетна екипа, са разлогом су на врху табеле, играју одлично, физички моћни и то користе на најбољи начин. Мораћемо да одговоримо „тучом“ жаргонски речено и да уведемо утакмицу у егал, закључио је Добрић.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести