Ивановић: Надамо се да можемо да победимо Валенсију

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је вечерас да очекује победу свог тима против Валенсије у 31. колу Евролиге.
Ivanovic Dusko/YT
Фото: Јутјуб принтскрин/Душко Ивановић

Црвена звезда ће сутра од 19 сати у дворани "Александар Николић" дочекати шпански клуб.

"Ми се надамо да можемо да победимо Валенсију. Покушаћемо да неутралишемо оно што Валенсија најбоље игра, а то је транзиција и то је шутерски тим. Наше здравствено стање је боље, мање-више сви играчи су се опоравили, неки су исцрпљени, неки још имају последице, неки не. Видећемо вечерас на тренингу и сутра, па ћемо одлучити ко ће играти", рекао је Ивановић на конференцији за медије у Београду.

Он је истакао да је аргентински кошаркаш Лука Вилдоза под знаком питања за сутрашњи дуел.

"Вилдоза је имао истегнуће, видећемо вечерас како је. Волео бих да знам и кад ће се Бранко Лазић вратити на терен. Он иде прогресивно, још трчи само праволинијски, латерално му прави проблем", додао је тренер Црвене звезде.

Центар Црвене звезде Хасан Мартин истакао се на мечу 30. кола Евролиге против Басконије.

"Његов допринос треба да буде велики, али само ако буде играо агресивно као против Басконије, мора да има агресивност", закључио је Ивановић.

Црвена звезда се тренутно налази на 14. месту на табели Евролиге са 13 победа и 17 пораза, док је Валенсија 12. са скором 14/16.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести