Јокић: Нико нас није желео у финалу

ОРЛАНДО: Кошаркаш Денвера Никола Јокић, један од јунака у победи против ЛА Клиперса, рекао је да је екипа имала жељу за победом и да су због тога успели да се пласирају у финале Западне конференције.
nikola jokic
Фото: Tanjug (AP Photo/David Zalubowski)

Нагетси су у одлучујућем седмом мечу полуфинала плеј-офа победили Клиперсе 104:89.

Клиперси су водили са 3-1 у серији, али је Денвер успео да се врати и избори мајсторицу.

Нагетси су други пут у овом плеј-офу надокнадили заостатак од 3-1, пошто је иста ситуација била и против Јуте Џеза у претходној рунди и тако постали први тим у историји НБА лиге који је у томе успео.

Пре утакмице мислио сам да шта год урадимо, сви ће памтити овај тим. Неким играчима је ово можда последња година са нама, ово је посебна екипа. Хтели смо да се боримо до краја и успели смо да победимо, рекао је Јокић после меча за ЕСПН.

Момак из Сомбора меч је завршио са трипл-дабл учинком од 16 поена, 22 скока и 13 асистенција, а до двоцифрених бројки у три колоне дошао је у трећој четвртини и постао први кошаркаш у историји НБА који је то успео.

Нико није мислио да ћемо доћи до овде. Нико није веровао да ћемо победити. Нико нас није желео у финалу. Доказали смо свима ко смо и шта можемо. Следећи су Лејкерси, још један тежак противник. Играћемо исто и забавићемо се, закључио је Јокић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести