КК Црвена звезда: Стање Кузмића и даље врло озбиљно

БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је да стање кошаркаса Огњен Кузмића, који је јутрос доживео тешку саобраћајну несрећу и даље веома озбиљно.
d
Фото: Youtube Printscreen

Кузмић је рано јутрос тешко повређен у саобраћајној несрећи на магистралном путу Бањалука - Приједор, када је возио "порше" који се сударио са БМЊ-ом.

Том приликом доживео је фрактуру обе вилице и повреду грудног коша, али нема крварења у мозгу, нити прелома лобање и хеликоптером је пребачен је у Београд.

"КК Црвена звезда обавештава јавност да је центар нашег клуба и репрезентације Србије Огњен Кузмиц смештен у шок одељење Ургентног центра у Београду у недељу у 13 часова, након што је хитно транспортован из Бањалуке хеликоптером. Стање нашег играча је озбиљно, а клуб се у складу са препорукама лекара који воде бригу о Огњену Кузмићу неће још увек оглашавати детаљно о његовом здравственом стању, које је охрабрујуће, али и даље врло озбиљно", стоји у саопштењу црвено-белих.

Клуб са Малог Калемегдан захвалио се лекарима из Бањалуке и Београда, као и свима коју су послали поруке подршке њиховом центру.

"Овом приликом КК Црвена звезда мтс се захваљује лекарским тимовима из Бањалуке и Ургентног центра у Београду на изузетно брзој реакцији, такође и свим људима добре воље, клубовима, Звездашима, љубитељима кошарке, на исказаној бризи и порукама подршке од тренутка када смо сви заједно сазнали за несрећу која је задесила кошаркаша Црвене звезде и репрезентативца Србије", наводи се у саопштењу и додаје да ће КК Црвена звезда након врло важна 24 часа за опоравак Кузмића, обавестити јавност о здравственом стању и даљим корацима у лечењу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести