Кошаркаши Црвене звезде сутра дочекују Жалгирис у распродатом Пиониру

БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде сутра  од 19 часова у Београду играју против екипе Жалгириса у оквиру 13. кола Евролиге.
lopta kosarka pix
Фото: pixabay.com

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић истиче да његова екипа мора да приступи утакмици као да до сада није остварила ни једну победу.

"Жалгирис је једна од најтврђих екипа у Евролиги. Играју заиста снажно, добру одбрану и стално су у контакту. Добри су у транзицији и контранападу. Никада се не предају, врло тешка екипа за играње. Нико не размишља шта је било јуче, толико је утакмица. Лука Митровић је добио тај ударац у око, није добро и тешко ће бити у овој утакмици. Видећемо како се буде развијала ситуација са њим", изјавио је тренер "црвено-белих" за званични сајт клуба.

Бек Црвене звезде Немања Недовић изјавио је да очекује тврду утакмицу.

"Чврсти су и играју добру обрану, једноставно добра екипа. Неће бити лако, али уз нашу добру форму, помоћ и подршку навијача, верујем да имамо све предуслове да дођемо до доброг резултата. Радујем се најавама да ће хала бити сутра пуна, очекујем добру атмосферу и једва чекамо да та утакмица почне", закључио је Недовић.

Обе екипе до сада у сезони Евролиге имају шест победа и шест пораза.

У досадашњим дуелима два клуба у најелитнијем европском коп Жалгирис је успешнијишаркашком такмичењу са осам победа и четири пораза. Последњи меч две екипе су одиграле у Каунасу прошле сезоне када је домаћа екипа победила 103:98.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести