Кошаркаши Србије на Копаонику, повратак Калинића

БЕОГРАД: Селектор кошаркашке репрезентације Србије Игор Кокошков објавио је шири списак играча за припреме на Копаонику, на којем је и повратник Никола Калинић из Фенербахчеа.
Kalinic Nikola Fenerbahce CSKA/euroleague.net
Фото: euroleague.net

Како се наводи на сајту Савеза, на десетодневне припреме селектор Кокошков је позвао све играче који су доступни, па се тако на списку не налазе кошаркаши који играју у Немачкој, Шпанији и НБА, где је сезона у јеку или ће се ускоро наставити.

Такође, због обавеза у свом клубу, припреме неће водити селектор Игор Кокошков, већ ће то чинити његови асистенти Дејан Милојевић, Владимир Јовановић, Јовица Антонић и Богдан Караичић, док ће за физичку припрему бити задужени Владимир Копривица и Владимир Радоњић.

На ширем списку налазе се: Милош Теодосић, Мирослав Радуљица, Стефан Јовић, Василије Мицић, Немања Недовић, Никола Калинић, Огњен Јарамаз, Раде Загорац, Стефан Бирчевић, Урош Трифуновић, Новица Величковић, Лука Ашћерић, Никола Ребић, Бранко Лазић, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Бориша Симанић, Никола Јовановић, Огњен Кузмић, Стефан Ђорђевић, Стефан Пот, Марко Пецарски, Алекса Раданов, Марко Радовановић, Алекса Аврамовић, Немања Дангубић, Лука Митровић, Далибор Илић, Стефан Јанковић и Алексеј Покушевски.

Након што му је недавно потврђено присуство вируса ковид 19 у организму, своје учешће на припремама је отказао центар Партизана Никола Јанковић.

Полазак репрезентације на Копаоник планиран је за четвртак 25. јун.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести