Кошаркаши Звезде вечерас на тешком задатку против Валенсије

ВАЛЕНСИЈА: Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 21 сат играју против Валенсије у 20. колу Евролиге.
kosarka pixabay.
Фото: Pixabay.com

Црвено-бели су Шпанију отпутовали без Марка Симоновића, Џордан Лојда, Лендрија Нока и Борише Симанића, а тренер Дејан Радоњић сматра да ће његов тим имати тежак задатак.

"Очекује нас изузетно тежак меч против екипе која је још летос у прелазном року показала да су им амбиције изузетно високе и веће него ранијих година. Довели су играче који их чине тимом који може до врло високих позиција. Показали сјајне игре у појединим мечевима. Имају и добар резултат и пласман на тебли и чека нас тежак меч у Валенсији", рекао је Радоњић.

Црвено-бели тренутно имају скор од шест победа и 12 пораза, док је Валенсија има учинак 10-9, а првотимац Дејан Давидовац нада се добром издању своје екипе.

"Типична шпанска екипа која игра врло брзо, шутира доста тројки. Игра у транзицији пуно, и на доста поседа. Покушаћемо да искористимо и информације Кина Колома који је играо тамо сезону и по, али наше је да се подижемо из утакмице у утакмицу. Нисмо ни комплетни у Шпанији, али желимо да дођемо у прилику да направимо добар резултат", рекао је Давидовац.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести