Кошаркашки ас Црне Горе на мети због "три прста" против Новог Зеланда

Корисници друштвених мрежа су прокоментарисали овај потез, питајући се да ли ће режим из Подгорице реаговати на ово, односно да ли Вучевићу следи казна, јер "зна се ко диже три прста", пренео је портал ИН4С.
vucevic
Фото: EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

Кошаркашка репрезентација Црне Горе поражена је му Нанђингу од Новог Зеланда 93:83 у утакмици другог кола Ф групе Светског првенства у Кини.

То је други пораз црногорских кошаркаша на шампионату, након што су и у дебитантском мечу изгубили и од Грчке 85:60.

Оно што је посебно привукло пажњу овог меча је потез црногорског репрезентативца Николе Вучевића. Наиме, он је након што је постигао „тројку“ подигао три прста.

Корисници друштвених мрежа су прокоментарисали овај потез, питајући се да ли ће режим из Подгорице реаговати на ово, односно да ли Вучевићу слиједи казна, јер „зна се ко диже три прста“.

„П. Поповић, Дубљевић, Вучевић, Ивановић одлична борба. Нови Зеланд бољи. Судије да се опробају у тенису, а Шеховић да се држи ДПС-аа, ангажоват’ га за изборе, да ради на терену. Него, ‘оће ли казнити ко Вучевића због дизања три прста послије тројке? Ајде на једну руку, друже, али дигао је на обје, а знамо ко… три прста, овај… И тако“,  иронично је прокоментарисао аналитичар Лука Радоњић.

„Само да се надамо да не искључе Николу из репрезентације након оне тројке и славља на „онај начин“, написао је Александар Пламенац.

Подсетимо, Вучевића су раније корисници друштвених мрежа назвали истинским патриотом након што су објављене његове фотографије барским парохом Јованом Пламенцем, испред цркве на Румији. Тај храм Српске православне цркве је непрестано на мети црногорских власти.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести