Лазић: Драго ми је што проводимо већ 10. годину заједно

КОПАОНИК: Капитен кошаркаша Црвене звезде Бранко Лазић у такмичарској 2020/21. играће 10 сезону у црвено-белом дресу.
lazic branko/јутјуб
Фото: Јутјуб/Бранко Лазић

"Не могу да верујем да је већ толико прошло, обзиром да ми делује јако брзо, али ми је драго да смо дошли до те цифре и да проводимо већ 10. годину заједно’‘, рекао је Лазић за клупски сајт.

Он се осврнуо и на припреме за наредну такмичарску годину.

‘‘Ове сезоне смо за промену дошли на припреме на Копаоник где су услови феноменални, све мере заштите играча у здравственом и тренажном смислу су предузете и осећамо се заиста сјајно. Имамо све услове да спремни дочекамо почетак сезоне’‘, истакао је Лазић, а потом направио мало поређење са претходним годинама.

"Ништа није неуобичајно у односу на претходне сезоне што се тиче припрема и тренинга. Једино је због ситуације с вирусом мало другачије. Дужа је била пауза него претходних година, па сам лето искористио и да се одморим и проведем време са породицом и пријатљима, али и да се припремим. У нову сезону улазим спреман и за сада све тече по плану’‘, рекао је капитен црвено-белих и затим говорио о циљевима који га прате већ годинама.

"Знају се циљеви Црвене звезде, а то је освајање Јадранске лиге и обезбеђивање пласмана у Евролигу наредне сезоне. Што се тиче Евролиге, циљ је да се покажемо у што бољем светлу и забележимо што више победа и добрих партија. Наравно, ако нам се укаже прилика за пролазак у наредну рунду да то спремни дочекамо и искористимо’‘.

Лазић се осврнуо на долазак тренера Саше Обрадовића.

"За сада је све сјајно, још смо у фази упознавања, али овај период који смо провели заједно, заиста је феноменалан. Веома ми је драго што је један такав звездаш дошао да води први тим Црвене звезде’‘, закључио је Лазић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести