Лука Митровић се вратио у Звезду

Некадашњи капитен и један од најтрофејнијих играча КК Црвена звезда Лука Митровић враћа се у клуб у коме је остварио највеће успехе у својој каријери.
vest-mitrovic
Фото: КК Црвена звезда
Лука Митровић је потписао у петак увече са Црвеном звездом двогодишњи уговор, а својим повратком доноси квалитет, али и велико искуство које је стицао играјући за наш клуб такмичарски изузетно значајне и важне утакмице током вишегпдишњег боравка на Малом Калемегдану.
Сада већ 28-годишњи крилни центар родом из Новог Сада након Хемофарма, провео је у Црвеној звезди чак 5 сезона (2012-2017) и током тог периода освојио је са нашим клубом све: 3 АБА лиге, 3 шампионата Србије и 4 Купа Радивоја Кораћа, али и стекао статус капитена Црвене звезде који је знао шта трака носи са  собом на терену и ван њега.
Као капитен Црвене звезде и репрезентативац Србије прелази у Бамберг, играо је и за Манресу, Хапоел из Јерусалима, а део протекле сезоне провео је у подгоричкој Будућности са којом је играо финале АБА лиге и био један од најбољих играча тог тима у завршним утакмицама против Црвене звезде.
EUR/RSD 117.4754
Најновије вести