Малон: Не прекидај ме док причам о Николи Јокићу

БЕОГРАД: Тренер НБА клуба Денвер Нагетс Мајкл Малон рекао је новинару након утакмице са Оклахомом да га не прекида док прича о српском кошаркашу Николи Јокићу који игра за тај клуб.
jokic1, fonet
Фото: FoNet

Малон је говорио да Јокић ради напорно и да долази у сјајну физичку форму, када га је један од новинара прекинуо подпитањем, на шта је Малон одговорио да га не прекида.

"Не прекидај ме, причам о томе колико је Никола био брз! Пет година је прошло, а до сада никада нисам рекао ''брз'' и ''Никола'' у истој реченици! Не, стварно, баш је деловао... брзо!", рекао је Малон, преноси Блиц.

Денвер је победио Оклахому са 110:102, а на утакмици Јокић је имао запажену улогу у којој је остварио трипл-дабл којим је избио на 11. место "вечне НБА листе" по таквим учинцима.

"Још увек се питам шта није у реду с њим! Био је сјајан овога пута. Трипл дабл са 14 скокова и 12 асистенција... Сви ће сада рећи ''Ето, вратио се, поново додаје лопту'', али мислим да је много важније од тога је да ће Никола увек добро да додаје другима. А ако једну ствар знам о Николи јесте да ако има лопту, он ће с њом урадити праву ствар.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести