Мелоун: Ако овако будемо играли у плеј-офу, испадамо у првој рунди

ХЈУСТОН: Тренер кошаркаша Денвера Мајк Мелоун изјавио је, после убедљивог пораза у дуелу са Хјустоном, да његова екипа није озбиљно схватила прилику да победом потврди прво месту на Западу НБА лиге.
YT
Фото: Youtube Printscreen

Екипа Хјустона победила је на домаћем терену кошаркаше Денвера 124:103.

Џејлен Грин је за тим из Тексаса забележио 32 поена, шест скокова и четити асистенције, док је у екипи Денвера најефикаснији био Мајкл Портер са 23 поена и седам скокова.

Никола Јокић је у овом сусрету остварио дабл-дабл, пошто је убацио 14 поена и ухватио 10 скокова.

 "Када не радимо свој посао, постоји одговорност. Говорим истину и то што нас називам меким није нешто што говорим само вама. Управо сам то рекао нашем тиму и усудио сам се да ме неко изазове и каже да то није истина. И нико није. Зато што смо ми као група вечерас били мекани. Не кажем да смо мекани, али вечерас смо дефинитивно били", изјавио је Мелоун новинарима.

Додаје да његова екипа није искористила прилику која јој се указала.

"Имали смо прилику да потврдимо прво место и разговарали смо о томе, прилика је била на дохват руке. Дефинитивно нисмо озбиљно схватили ту прилику, јер је начин на који смо играли био толико неприхватљив. Ако ћемо тако да играмо, испашћемо у првој рунди плеј-офа, и то лако", закључио је Мелоун.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести