Милојевић: Партизан права прилика да видимо где смо

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић рекао је да ће меч против Партизана у 10. АБА лиге бити права прилика да његови играчи виде где се налазе у односу на најјаче тимове.
Dejan Milojević / Tanjug
Фото: Дејан Милојевић, фото: Танјуг

"Сутра дочекујемо Партизан који има изузетно квалитетну екипу и дубок ростер. Једни су од фаворита за освајање АБА лиге и окакве утакмице су одличне за нас да видимо где се налазимо у односу на најјаче тимове", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Он је навео да је његовој екипи много значила победа у Лакташима против Игокее у прошлом колу, као и начин на који су дошли до ње, када је тројком Мешичека у последњој секунди изборена победа.

"Сигурно је да смо се као екипа додатно подигли. Против Партизана морамо да одиграмо агресивно у одбрани уз велику енергију на терену, а за шта ће то бити довољно на крају, видећемо. Сигурно је да желимо да се представимо у што бољем светлу и верујем да ће публика у хали имати прилику да ужива у добром мечу", изјавио је Милојевић.

Бек Мега Меге Лука Ашћерић је истакао да се нада доброј атмосфери и пуној хали.

"Већ се познајемо са Партизаном пошто смо играли против њих на АБА Суперкупу, али це овај меч бити другачији. Партизан је квалитетна екипа која може да буде доминантна ако уведе противника у свој ритам. На нама је да покушамо кроз агресивну одбрану и енергију да их уведемо у ритам који нама одговара. Поред тога, морамо бити сконцентрисани и поштовати договор из свлационице пошто екипе као Партизан кажњавају сваку грешку на паркету. Свакако ћемо дати све од себе да направимо изненадење. Надам се доброј атмосфери и пуној хали у петак а ми цемо покушати да се одужимо на терену", изјавио је Асћерић.

Меч између кошаркаша Меге и Партизана игра се сутра од 20 сати у Хали спортова "Ранко Жеравица".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести