Милојевић пред Задар: Да повратимо самопоуздање

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић, пред меч трећег кола АБА лиге против Задра, рекао је да је тај сусрет прилика да његов тим поврати самопоуздање.
zvezda mega1, kss
Фото: KSS

"Очекује изузетно битан меч против Задра, који је као и ми стартовао са два пораза. Задар је квалитетан противник са неколико веома искусних играча и сигурно це желети да реагују на прави начин после пораза од Крке на домацем терену. Изгубљени мечеви од Цедевита Олимпије и ФМП-а сами по себи нису страшни ни неочекивани, али игра коју смо приказали је испод нивоа клуба, као и партија које смо приказивали у припремном периоду", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Он је истакао и значај ове утакмице за његову екипу.

"Млада смо екипа, самопоуздање се лако пољуља, али верујем да цемо успети да га повратимо у мечу против Задра. За тако нешто је потребно да енергија буде на потребном нивоу током целог тока меча, уз агресивну игру у одбрани и више концентрације у нападу. Нисмо у доброј ситуацији, али верујем да можемо до победе против Задра која би сигурно дигла екипу у наставку такмицења у АБА лиги", закључио је Милојевић.

Центар Меге Марко Симоновић је изјавио да уз прави приступ утакмици и јаку одбрану домаћин може до победе.

"Задар има квалитетну и незгодну екипу. Верујем да нас очекује квалитетнија утакмица, поготово у односу на прве две где нисмо били довољно чврсти на терену и где смо одиграли лоше, пре свега у одбрани. Таква игра није карактеристична за нас и верујем да ћемо са правим приступом мечу и уз јаку одбрану доћи до победе против Задра која би нам пуно значила", изјавио је Симоновић.

Меч између кошаркаша Мега Бемакса и Задра игра се у петак од 20 сати у Хали спортова "Ранко Жеравица“, а улаз ће бити слободан уз бесплатне улазнице које ће моћи да се преузму на билетарници Хале спортова на дан утакмице од 18.30 до почетка меча.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести