НБА лига наредних година на ТВ Арена спорт

БЕОГРАД: Љубитељи најјаче кошаркашке лиге на свету НБА, од сада ће преносе утакмица моћи да гледају на телевизији Арена спорт.
nba
Фото: Tanjug (AP Photo/Mark J. Terrill, File)

"НБА, Телеком Србија и ТВ Арена Спорт, озваничили су почетак вишегодишње сарадње на радост огромног броја љубитеља најбоље кошарке на планети. У до сада, највећој програмској заступљености на овим просторима, Јокић, Богдановић, Дончић, Марјановић, Бјелица ''живеће'' наредних година на каналима ТВ Арена Спорт и на платформама Телекома Србија, као и наших регионалних партнера", наводи се у саопштењу ТВ Арена спорт.

Како се истиче, магију НБА лиге моћи ће да се доживи кроз више од 200 директних преноса, између пет и осам утакмица недељно, уз посебне емисије, ексклузивне госте и наравно, наградне игре.

Користећи НБА Леагуе Паш навијачи ће свој омиљени клуб и играче, моћи да прате и на мобилним платформама Телекома Србија и регионалних партнера. Посебна новост је целодневни НБА канал.

“Бити део НБА породице је један од најважинијих спортских или пословних корака, у зависности од тога да ли сте играч или медијска кућа”, рекао је генерални директор ТВ Арене Спорт Небојша Жугић.

“НБА је синоним за кошарку, баш као и овај наш простор у коме живимо. НБА заслужује највећу могућу пажњу и зато са поносом можемо да кажемо да ће наши играчи и најбоља кошарка, медијски живети у годинама које су пред нама, на једној адреси. Наши гледаоци и наши корисници уживаће у магији коју носи НБА на каналима Арене Спорт, као и на платформама Телеком Србија групе, кроз НБА Леагуе Паш и 24-часовни специјализовани канал”, навео је Жугић.

Нова НБА сезона стартује у октобру.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести