НИЈЕ ШАЛА Кошаркашка лига Србије звала Дубаи у такмичење на иницијативу Пешића! Ево како стоје ствари

Седница Председништва Кошаркашке лиге Србије донела је прави "бум", пошто је поред разматрања календара за Суперлигу Србије у обзир узет и предлог да се Дубаи позове у такмичење за наредну сезону!
1
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, како преноси Меридијан Спорт, на иницијативу селектора репрезентације Србије, Светислава Пешића, причало се о могућности да Дубаи приступи Кошаркашкој лиги Србије наредне сезоне.

Донета је и условна одлука да екипа из Емирата може да игра српску лигу, под условом да покрије све трошкове путовања и смештаја самих тимова.

То није ништа ново, јер је селектор Пешић већ раније разговарао о потенцијалу да Дубаи заигра у српској лиги, а Меридијан Спорт преноси да је Партизан на седници био уздржан по питању прикључивања тима из Емирата у такмичење.

Према незваничним информацијама до којих је стигао Телеграф Спорт из извора при самом КК Дубаи, Кошаркашка лига Србије није једина поред АБА лиге која је упутила позив клубу за наступ у такмичењу, пошто су то већ учиниле још четири лиге са простора Европе.

Начелно, Дубаи жели да се прикључи АБА лиги, а корак је направљен после одржане Скупштине, после које су се одлуци супротставили Партизан и Будућност.

(Telegraf.rs)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести