(ВИДЕО) НИКОЛА ЈОВИЋ ОДЛИЧАН Узалуд је Србин добро играо, Селтиски испрашили Мајами

Екипа Мајамија тимски није бриљирала, али наш сребрни репрезентативац је доминирао и то поново као стартер.
s
Фото: Youtube printscreen/ Miami HEAT

Кошаркаши Мајами Хита били су домаћини екипи Бостон Селтикса у трећој утакмици плеј-офа прве рунде Источне конференције НБА лиге, али нису успели да одбране домаћи терен, па је екипа из Масачусеца славила на крају резултатом 104:84.

Није било ни близу током целог меча, Бостон је био веома убедљив током целог меча, а екипа је без Џимија Батлера изгледала као флота без капетана. Ипак, у свему томе је било нечег позитивног, наш Никола Јовић је имао веома расположено вече.

Наиме, поново је стартовао и на овој утакмици и успео је за 34 минута на паркету да постигне 15 поена уз шут из игре 2/6 за два поена и 3/5 за три поена. Притом је ухватио осам скокова и имао по једну асистенцију, украдену лопту и блокаду.

Најбољи играч Мајамија био је Бам Адебајо са 20 поена и девет скокова, док је противничком тиму доминирао Џејсон Тејтум са 22 поена, 11 скокова и шест асистенција. Браун је убацио исто толико поена, док су их пратили Порзингис са 18, односно Дерик Вајт са 16 поена.

Ово је сада 2-1 у серији за Селтиксе, али игра се још једна утакмица у Мајамију, пре него што се серија поново пресели у Масачусец, а Хит би могао да тражи једнак исход двомеча као у прве две утакмице.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести