Никола Јовић потписао стипендијски уговор са Мегом

БЕОГРАД: Млади кошаркаш Никола Јовић потписао је стипендијски уговор са КК Мега Бемакс, саопштио је данас клуб.
bcmegabasket.net
Фото: bcmegabasket.net

Млади бек у клуб дошао је 2018. године, када је већ у првој сезони освајањем титуле са кадетским тимом наговестио велике домете, да би одличним партијама ове сезоне показао зашто на њега Мега рачуна у наредним годинама.

"Изузетно сам срећан због потписивања уговора са Мегом и хвала клубу што је показао да верује у мене. За ове две године у Меги сам се уверио у одличне услове за тренинг и колико пуно пажње се указује млађим категоријама, што се види и по играчима који су изашли из омладинског погона клуба у претходним годинама. Све то је за мене додатна мотивација, а уједно и обавеза да наставим да дајем све од себе на тренинзима и утакмицама како бих оправдао очекивања и једног дана заслужио место у првом тиму", изјавио је Јовић после потписивања уговора.

Никола Јовић је рођен 9. јуна 2003. године, висок је 204 центиметара и игра на позицији бека, а ове сезоне је наступао за кадетску и јуниорску селекцију клуба.

Посебно се истакао на квалификационом турниру јуниорске Евролиге у Београду, где је у конкуренцији старијих играча у просеку бележио 11.8 поена, четири скока и три асистенције по мечу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести