Николић: Нисам проблем, могу и да одем

Кошаркаши Партизана су доживели пораз у хали "Александар Николић" од немачке Албе (96:80), а навијачи су били незадовољни и нису штедели ни тренера Мирослава Николића.
Miroslav Nikolic/Fonet
Фото: FoNet

У 33. минуту чули су се и звиждуци тренеру Николићу, када је на минус 13 извео Пецарског који је у том тренутку добро играо, а потом је минут касније враћен у игру, а у 37. минуту су скандирали „дифенс, дифенс“ због незадовољства одбраном, а онда и спорадично „Муто, одлази”.

- Немам шта много да кажем. Нисмо били прави, стигао нас је и умор. Ништа није функционисало, ни пас више, а стегли су нас у одбрани, где смо били катастрофални. Тешко је очекивати нешто у Европи - рекао је Николић.

Навијачи Партизана су нестрпљиви.

-Нисам ја проблем да одем! Ми нисмо за Европу, играчи су млади, неискусни... Шта су неки играли, попут Маринковића или Гавриловића. Дајем им шансу, неко је добије више, а неко мање. Американци у Европи играју за статистику. Зато сам се определио да играмо на кош више, на секундарни контранапад. Против Меге и Цибоне смо играли бољу одбрану. Пореметио нас је Самјуелс, јер не може да трчи и неспреман је. Боримо се, али против Албе смо пукли - поручио је Николић.  

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести