Новица Величковић: Ове године смо талентованији

БЕОГРАД: Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић рекао је да се нада успешној сезони, посебно што ове године, како сматра, црно-бели имају талентованији тим.
n
Фото: EPA/EFE Sedat Suna

"Крећемо мало другачије, крећемо у другом тренажном центру, све су то лепе ствари. Окупљали смо се до пре неки дан, упознавали са тренеровим замислима... Сад креће још јаче, да спремни дочекамо старт сезоне", рекао је Величковић новинарима на отвореном тренингу.

Величковић је истакао да је најважније да играчи током сезоне буду здрави.

"Причати о томе шта ти је циљ, а играш у Партизану... Сваке године се понављам. Циљ је да дамо максимум, па докле нас то одведе. Доста је нових играча, требаће времена да се они упознају са величином клуба. Никад се нисам бавио прогнозама, али да смо доста талентовани ове године - јесмо. Надам се успешној сезони", рекао је он и додао да тим током сезоне треба да диже форму.

"Мислим да можемо доста. Треба да растемо кроз сезону. Не треба да играмо најбољу кошарку у октобру, новембру, него да растемо из месеца у месец и да напредујемо као екипа, да хемија која треба да буде основ свега буде на врхунском нивоу. Далеко су фебруар, март...".

Црно-бели су у односу на претходну сезону знатно променили ростер са чак седам нових играча.

Крилни кошаркаш, који ће у октобру напунити 33 године, рекао је да се физички добро осећа.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести