Новосађани доминирали на 3×3 турнирима у Београду и Свилајнцу

Турнири „Рода 3×3“ караван обишао је два града, Београд и Свилајнац. Победници турнира „3×3 Београд“ који је одржан у суботу 24. јуна на Калемегдану су момци из новосадске екипе „Лиман“, а у женској конкуренцији тим „Q crew“. Наредног дана, на турниру „3×3 Баскет Фестивал Свилајнац“ победу је однела екипа „Селтикс Нови Сад“.
Кошаркашки савез Србије/Екипа Лиман
Фото: Кошаркашки савез Србије/Екипа Лиман

Екипа „Лиман“ победила је у финалу београдски тим „Олимп“ и тако освојила турнир на Калемегдану – чек од 70.000 динара, спортску опрему КСС и слот за челенџер у Липику. Треће место заузела је екипа „Орион мењачнице“.

На турниру у Свилајнцу, друго место је припало момцима из екипе „Ел Дорадо“, а треће место баскеташима тима „Зеро бет Свилајнац“.

У досадашњем току Рода 3×3 каравана, победу на првој станици у Крагујевцу однела је екипа „Нови Сад Ал Вахда 3×3“, затим у Сремској Митровици екипа “Лиман” из Новог Сада, а на турниру Ужице Опен, екипа “Олимп” из Београда.

После турнира у Београду и Свилајнцу, на реду су турнири у Чачку, Новом Саду, Алексинцу, Параћину, Краљеву, Нишу, Зрењанину и Чајетини.

Последња станица је Београд, где ће се 19. августа одиграти финале Рода 3×3 Првенства Србије.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести