Обрадовић: Меч против Будућности може много тога да одлучи

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да очекује тежак меч против Будућности у АБА лиги.
zeljko obradovic, EPA/SEDAT SUNA
Фото: EPA/SEDAT SUNA

Кошаркаши Будућности и Партизана сутра од 19 сати у Подгорици играју дерби 22. кола регионалне АБА лиге

Црно-бели овај дуел дочекују са шкором 17-3, док су Подгоричани на учинку од 14 победа и четири пораза, уз две утакмице мање.

"Играмо против искусног и квалитетног тима. То је утакмица која доста тога може да одлучи. Они су у стању да одиграју веома добро, то су показали у току целе сезоне. Тако су играли и против нас у Београду, било је неизвесно до саме завршинце. Очекује нас тешка утакмица", рекао је Обрадовић за ТВ Партизан.

Капитен Раде Загорац истиче да ће храброст и концентрација бити кључни за евентуалну победу у Подгорици, где су београдски црно-бели последњи пут славили у сезони 2013/14.

"То је својеврсан дерби АБА лиге. Нећу да кажем да је ривалство између нас онакво какво имамо са Звездом, али је веома живописно, увек су квалитетне утакмице. Будућност је направила добар тим, са добрим тренером. То је утакмица која може да нам много да нам донесе, али и да нам одузме, ако не будемо на нивоу на коме желимо. Храброст, одлучност и концентрација биће потребни за победу у Подгорици", рекао је Загорац.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести