Обрадовић пред Будућност: Неки играчи неће да трче

БЕОГРАД: Тугујеш и живиш до прве следеће утакмице. Нажалост, имали смо велику пазу после Бурсе, дао сам екипи паузу да се освежи и заборави на све оно што се догодило, рекао је данас тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић.
s
Фото: Youtube Printscreen

Он је на конференцији за медије уочи старта полуфинала плеј-офа АБА лиге против Будућности истакао да је претходних дана на тренинзима било коректно, али да је данас одрађен најгори тренинг.

"Не знам зашто је то тако. У нашим животима мотивација је чудо, ови играчи никада нису освојили АБА лигу, а неки неће да трче, да направе блок, ситнице које су невероватно важне. Тренинг је био катастрофа, надам се да ће реакција на утакмици бити другачија. Од 15 играча, само су тројица задовољили критеријум", изјавио је Обрадовић.

Он је додао да је у плеј-офу прва утакмица кључна.

"Два пута смо их победили ове сезоне, играли смо у Београду и Подгорици на сличан начин. Најважнија је жеља, мотивација, а наравно и мали детаљи који су кључни у оваквим утакмицама. Плеј-оф је такав да мораш да дођеш до две победе, а прва утакмица је кључна".

Обрадовић је открио да је капитен Раде Загорац "одржао састанак са саиграчима", а Загорац је додао да је дуел против Подгоричана прави тест.

"Квалитетан протвник, имају високе амбиције, дошли су до плеј-оф и не верујем да желе ту да се зауставе. Имамо одговорност према себи да нешто што смо радили 10 месеци капитализујемо. Ово је прави тест за ову екипу и време је да остваримо амбицију“, изјавио је Загорац.

Утакмица између Партизана и Будућности игра се сутра од 19 сати у дворани "Александар Николић".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести