Обрадовић пред Сласк: Да приступимо максимално озбиљно

БЕОГРАД: Кошаркаши Партизана сутра од 18.45 сати гостују Сласку у Вроцлаву у 16. колу Еврокупа.
obradovic, tanjug
Фото: Tanjug/ D.Goll, arhiva

У првом овосезонском мечу Партизан је у Штарк арени победио пољски тим са 75:73, а тренер тренер Партизана Жељко Обрадовић опрезан је пред сутрашњи дуел.

"Чињеница да смо играли тежак меч у Београду изискује да максимално озбиљно приступимо утакмици. Да схватимо да у оба такмичења у која играмо нема слабог противника без обзира на пласман и стање на табели. Они су специфичан тим због тога што играју одбрану на пику на веома посебан начин и то је оно што је најважније као припрема утакмице. Све остало мање-више знамо и треба да играмо 40 минута у једном ритму који би нам омогућио да победимо ту утакмицу", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Кошаркаш Ален Смаилагић истиче да тим морам озбиљно да схвати гостовање у Пољској.

"Моје мишљење је да не треба да се опуштамо. Имали смо пар везаних утакмица где смо добро одиграли, али ми смо млада екипа и надам се да се нећемо опустити. Надам се да ће искуство нашег тренера вратити на место ако дозволимо да се опустимо. Ми смо много боља екипа него што смо били у првом мечу и да ћемо доћи до победе која нам треба да полако дижемо форму на шест утакмице пре краја лигашког дела у оба такмичења", истакао је Смаилагић.

Црно-бели у групи А имају скор 10-5 на другом месту, док је Сласк на учинку 3-11.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести