Обрадовић уочи мајсторице: Нека победи бољи; Радоњић: Спремни смо

БЕОГРАД: Црвена звезда ће у понедељак од 20.00 часова дочекати Партизан пред својим навијачима. У питању је пета утакмица финала плеј-офа АБА лиге.
k
Фото: Tanjug/S. Aćimović, arhiva

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић позвао је навијаче да фер, спортски и коректно подрже црвено-беле у мајсторици финала плеј-офа АБА лиге против Партизана.

После четири одигране утакмице и 2-2 дошли смо до петог одлучујућег меча у овој финалној серији. Три меча су била одиграна на један начин, овај последњи потпуно другачије и то не желимо да се понови. Чврстом игром, свом енергијом коју имамо у овом тренутку, са дугим интервалима добре концентрације и потпуно другачијом игром у оба правца желимо да одиграмо ову утакмицу. Позивам још једном наше навијаче да нас бодре, пруже нам подршку у утакмици која је важна, али да то чине фер, спортски и коректно и да се на крају радујемо добром резултату, рекао је Радоњић за званични сајт клуба.

Капитен Црвене звезде Бранко Лазић да екипа спремно дочекује ову утакмицу.

Очекује нас велико финале и пета утакмица. Све мора бити другачије од претходне утакмице, од одбране, чврстине, енергије. Очекујем реакцију иако ова серија није само једна утакмица, већ део целине у којој су остале три које су биле потпуно другачије. Спремниц ћемо дочекати ову утакмицу. Борили смо се за наше навијаче у петој последњој утакмици, и сада смо дошли до те ситуације. Још једном апелујем на наше навијаче да нас бодре како само они знају, али без икаквих увреда на рачун противника нити убацивања предмета на терен, рекао је капитен "црвено белих".

У саопштењу Црвене звезде се наводи да ће хала "Александар Николић" бити отворена у понедељак већ од 17 часова, а контроле на улазима ће бити врло детаљне. Капацитет дворане је смањен након казне АБА лиге.

Уочи меча против Црвене звезде. тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић је поручио да је потребно припремити се размишљајући о томе шта све може да се промени у односу на ове четири утакмице које су одиграли.
Оно што бих ја волео да екипа има исти морал, исту жељу и пожртвовање као што смо имали практично од друге утакмице у овој финалној серији. Анализирали смо много ових претходних седам дана, све ситне детаље, наравно да се бавимо тиме, као што се баве и у Звезди. Очекујем заиста занимљиву утакмицу и нека победи бољи, поручио је Обрадовић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести