Обрадовић: Утакмица је сигурно изгубљена у одбрани

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић честитао је Цедевити Олимпији на победи и истакао да је његов тим изгубио зато што је играо лоше одбрани.
obradovic, tanjug
Фото: Tanjug/ D.Goll, arhiva

Црно-бели су вечерас у 11.колу АБА лиге изгубили од тима из Љубљане 96:89, што им је други пораз у такмичењу, а први на домаћем терену.

"Честитам екипи Цедевита на заслуженој победи играли су веома добро. То је тим који је променио ростер, играли изузетно нападачки. Против Болоње пре три дана су играли на исти начин, њихови спољни играчи су нам правили велике проблеме. Ми нисмо били ни на приближном нивоу одбране који смо имали у последње време. Имали смо несрећу да играмо без Кевина Пантера, а нисам могао да рачунам на Балша Копривицу у другом полувремену, који је повредио скочни зглоб. Видећемо какво је стање. Утакмица је сигурно изгубљена у одбрани", рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Обрадовић је истакао да је медицински део стручног штаба је рекао да Пантер има повреду која је могла да доведе до озбиљнијег погоршања.

"Има третман, колико тачно ће одсуствовати, шта је у питању, то треба да питате нашег лекара, он ће вам одговорити. Здравље играча је на првом месту. Ја сам се сложио са проценом и тиме да не буде у саставу", закључио је Обрадовић.

Тренер кошаркаша Цедевита Олимпије Јурица Големац био је задовољан после победе у Београду.

"Честитке момцима на победи, били смо агресивни и концентрисани на оба терена, контролисали смо њихов офанзивни скок. Сигурно је лепо победити Партизан у Арени, али то је само једна утакмица, не треба да полетимо", рекао је Големац.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести