Обрадовић: Знамо шта Реал представља, чека нас тешка утакмица

БЕОГРАД: Кошаркаши Партизана сутра увече дочекују Реал Мадрид у 32. колу Евролиге и имају "прву меч" лопту за пласман у Топ 8.
Танјуг/Страхиња Аћимовић
Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Црно-белима је за обезбеђено место у плеј-офу потребно да победе Мадриђане, а да Басконија и Жалгирис изгубе од Фенербахчеа, односно Валенсије.

Меч у распродатој Штарк арени почиње у 20.30 сати.

"Четврта утакмица у седам дана. Сигурно није лако, али тако је, како је. Знали смо тај распоред, да ће бити веома тешко. Ишли смо из утакмице у утакмицу, имали смо два дана, јуче тренирали у нешто лакшем ритму, а данас смо покушали да одрадимо тренинг какав иначе радимо пред утакмицу", рекао је тренер црно-белих Жељко Обрадовић за клупски сајт.

Још јуче смо кренули да причамо о Реал Мадриду, тиму који је у тој позицији којој јесте, а причати о Реал Мадриду и свемо ономе шта он представља у европској кошарци и шта је ове године са овим ростером, мислим да нема потребе, додао је Обрадовић.

"Чека нас тешка утакмица и још једна прилика да дамо све од себе и да видимо да ли можемо да одиграмо неке минуте боље него на претходној утакмици против Барселоне", истакао је Обрадовић.

Плејмејкер црно-белих Данте Егзум, који у последње време игра у врхунској форми, рекао је да је свестан тежине утакмице.

"Имали смо два слободна дана да се приремимо, недеља за нама је била веома изазовна, али требало би да будемо добри. У сваку улазим са жељом да дам све од себе, али кључно што желим је победа нашег тима", поручио је Егзум.

Увертира спектаклу у Арени биће дуел ветерана Партизана и Реала, који почиње од 17.30 сати, а гледаоци ће моћи да виде некадашње асове попут Новице Величковића, Миленка Тепића, Саше Павловића, Ратка Варде, Фелипе Рејеса, Николе Лончара, Мишка Марића и других.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести